Silly season: United leder jakten på Özil

Manchester United förbereder ett bud på 12 miljoner pund för Tysklands playmaker Mesut Özil. Werder Bremens stjärna har många intressanta klubbar över hela Europa som jagar honom, men enligt Manchester Evening News, så förbereder Sir Alex Ferguson ett konkret bud för Özil som ska locka honom till Old Trafford. Det har även ryktats om att United är villiga att erbjuda Dimitar Berbatov eller Anderson i utbyte mot tysken.
21-åringens konkrakt går ut efter säsongen och Real Madrids manager, Jose Mourinho, rapporteras vänta till tyskens kontrakt gått ut och då försöka värva honom gratis. Men Ferguson är angelägen om att sno stjärnan framför näsan på sin gamla rival från tiden i Chelsea. Arsenal och Tottenham har också visat stort intresse för mittfältaren.
Werder Bremen sägs även vara beredda att förhandla om sin guldklimp innan transferfönstret stänger och då slippa riskera att förlora honom gratis nästa sommar.
Özil fick sitt stora genombrott nu i VM där han stod för en rad imponerande insatser för sitt Tyskland som knep bronsmedaljen. Mittfältaren har spelat 71 matcher för Werder Bremen och har vid 13 tillfällen lyckats komma med i målprotokollet.
/ T




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0