Silly season: Santos nobbar Chelseas Neymar-bud

Många storklubbar i Europa har slickat sig om munnen och velat värva det som sägs bli Brasiliens nästa superstjärna, Neymar. Chelsea har varit hetast på gröten men 18-åringens klubb, Santos, har nobbat Chelseas bud på 190 miljoner för anfallaren. Klubben själv meddelar på sin hemsida att man fått ett bud på Neymar:
”Klubbpresidenten Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro har svarat den engelska klubben att han tackar för intresset men understryker att Santos FC inte har något intresse av att inleda förhandlingar."
Neymar debuterade i Santos som 17-åring och var bland annat högst delaktig när klubben vann São Paulo-mästerskapet tidigare i år. Han svarade för 14 mål på 19 matcher.
Det ryktas om att Santos nöjer sig med ett bud på 340 miljoner för att övergången ska bli verklighet. Frågan är om Chelsea är villiga att punga upp så mycket för en så ung spelare, det råder även stora frågetecken om han håller rent fysiskt för en liga som Premier League.
Enligt mig så blir inte övergången verklighet nu i sommar då Chelsea inte vågar riskera att han blir en flopp. Men ett som är säkert är att han definitivt har framtiden för sig och kommer med all säkerhet troligen att spela i ett lag av Chelseas kaliber någon gång framöver.
/ T




Kommentarer
Postat av: FOTOGRAF Anton

ha en fin dag :)

2010-07-31 @ 10:05:56
URL: http://fotografanton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0