Silly season: Hodgson vill ersätta Mascherano med belgare - McLeish jagar N'Zogbia

Samtidigt som Milan förbereder sitt första bud på Javier Mascherano, så letar Liverpool mer intensivt efter hans ersättare. Det har ju spekulerats i Stiliyan Petrov men nu verkar intresset för honom ha kallnat lite. Den hetaste kandidaten är Standard Lieges Steven Defour, som även är ett hett villebråd för Manchester United.
Liverpool förbereder ett bud på 10 miljoner pund för belgaren, samtidigt som Mascherano allt mer ber om att få lämna. United har också följt mittfältaren skarpt det senaste året, så skarpt att Sir Alex Ferguson skrev ett brev till mittfältaren när han bröt foten för ett tag sen. Det återstår att se hur det blir med Liverpools innermittfältsplats, om Mascherano blir klar eller om någon annan ersätter. Kanske Steven Defour..

Birminghams manager Alex McLeish förbereder ett nytt bud på Wigans mittfältare Charles N'Zogbia. Klubben har redan fått ett bud på 8 miljoner pund förkastat av Wigans ägare Dave Whelan. N'Zogbia har även själv sagt att han vill lämna Wigan och klubben säger att man inte tänker hindra honom från att lämna, skriver Daily Mail. N'Zogbia har tagits ut av Laurent Blanc i Frankrikes landslandstrupp efter att många spelare blivit avstängda under en period.
/ T




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0