Silly season: Ajax har satt sitt pris på Van der Wiel - Young+Liverpool=Krasch

Efter VM så har bland annat Chelsea varit mycket villiga att värva Hollands succéback från VM, Gregory Van der Wiel.
Nu har Ajax gått ut och sagt att man är villiga att släppa 22-åringen för 20 miljoner pund, motsvarande lite drygt 180 miljoner svenska kronor.
Chelsea är en av flera klubbar som varit ute efter vänsterbacken. Bayern München var mycket nära att värva honom för ett tag sedan men förhandlingarna gick i kras.
Chelsea har ännu inte lagt något konkret bud än. Men det finns en del som talar för att Van der Wiel inte stannar i Ajax så länge till. Ajax manager, Martin Jol, har blivit tillsagt att om klubben vill kunna värva några spelare i sommar så måste ett par spelare lämna klubben.

Aston Villa var mycket angelägna om att göra sig att med Luke Young, Liverpool var mycket angelägna att köpa honom. Men nu har allt gått åt skogen i förhandlingarna. De båda parterna sades vara överens men Young själv accepterar inte villkoren i Liverpools bud på 2,5 miljoner. Young, som annars hade varit ett perfekt tillskott för Liverpool, uppges nu inte vara så villig att flytta från Villa Park.

Slutligen ska jag också nämna att Mark Hughes nu har skrivit på ett tvåårskontrakt som manager för Fulham. Vilket jag skrev igår, men nu är det alltså bekräftat att walesaren tar över rodret efter att succémannen Roy Hodgson skrivit på för Liverpool. (Se inlägg längre ner.)
Det första 46-åringen gjorde efter han tagit över i Fulham var att förbereda ett bud på sin gamle favorit från Blackburn och Manchester City, Craig Bellamy. Det sägs även att två andra av Hughes gamla adepter står högst upp på listan, Stephen Ireland och Roque Santa Cruz. Inga konkreta bud har lagts och det återstår att se vad som händer med Hughes och hans värvningar.

/ T

Återförenas dem ännu en gång?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0