Lagens matchställ 2010/2011 - toppar och floppar

Här nedan ser du alla lagens matchställ inför säsongen 2010/2011:

(OBS! Manchester Citys matchställ kommer inte förrän i augusti)


 

 

Topp 3 snyggaste:


1. Tottenham. Överlägset snyggast, grymt snygga linjer, bra kombination av modernt och old style. Litet minus för reklammärket på bröstet, annars hundraprocentig.

 

2. Everton. Hyfsat lik fjolårets. Den får andraplatsen för det snyggaste reklammärket på bröstet. Klassisk, skön blå färg.

 

3. Aston Villa. Riktigt fräsh! De klassiska färgerna smälter ihop bra och det gör den till en av de snyggare tröjorna den här säsongen.

 

Topp 3 fulaste:

 

1. Wolverhampton. Ser mer ut som en rugbytröja än en fotbollströja. Tröjan är precis som laget ganska tråkig. Nej, Usch! Bort med skiten!

 

2. Bolton. Tråkig tröja med en alldeles för stor och ful logga på bröstet. Känns lite hängig och slängig på bilden, vilket jag inte gillar! Men det är loggan som förstör hela tröjan.

 

3. Manchester United. Jag menar, kom igen! Uniteds tröja är katastrofal jämfört med vad den brukar vara. Ful och stor logga. Förra årets var brutalt mycket snyggare och de kunde lika gärna ha behållt den i sånna fall. Det finns säkert andra som är fulare men den sticker ut på så sätt att det är Manchester Uniteds tröja. Deras ska vara snygg, i den här kommer spelarna mer se ut som något brödgäng i korpen.

 

/ T


 


Kommentarer
Postat av: Sanna

Shit vad nice blogg, skit i vad dom andra skriver där uppe. Sjukt snygg design o jag lägger upp bloggen på favoriter direkt. Ett tips för mer besökare.. skriv på andra bloggar o anmäl dig på bloggtrafik :)

2010-07-29 @ 17:50:40
URL: http://onesanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0