Bra genrep för United - Hernandez debutmålade

Manchester United hade inga större problem att besegra MLS All Star lag. Segersifforna skrevs till 5-2 efter bland annat två mål av Macheda. Nyförvärvet Javier Hernandez fick göra sin debut och kom in efter 60 minuter. I den 84:e minuten gjorde han 5-1 målet med en läcker chipp. Övriga United-mål gjordes av Darren Gibson och Tom Cleverley.

Se höjdpunkterna från matchen här:

Det finns även andra Premier League-lag i farten som spelar träningsmatcher inför ligastarten den 14:e augusti.
Manchester City besegrade America De Mexico med 5-2 efter straffar, Bolton och Blackburn förlorade båda två mot Oldham(0-3) respektive AEK Athen(1-2), West Ham hade inga större problem med Milton Keynes Dons och vann med 2-0. Både Wigan och Tottenham spelar sina genrep idag och Wolves imorgon.