Veckans lag - Omgång 2

En ny liten sammanställning som jag presenterar här. Veckans lag kommer efter varje omgång där jag presenterar de 11, enligt mig, bästa spelarna under omgången. Ni får självklart också skriva vad ni tycker och tänker.

MÅLVAKT
David Stockdale, Fulham
Ser verkligen ut att få ett genombrott den här säsongen. Gjorde ett par jätteräddningar i första omgången då han höll nollan mot Bolton. Släppte visserligen in två mål mot United men stod även för ett par räddningar av klass då han bland annat räddade en straff som vände matchen för Fulhams del. En bra målvakt med fina reflexer och som dessutom är säker i luftrummet.

HÖGERBACK
Bacary Sagna, Arsenal
Ägde högerkanten mot Blackpool tillsammans med Theo Walcott. Bra inlägg efter kanten och fint defensivt arbete dock inte mot det bästa motståndet. Blackpool fick inte till många anfall på fransmannens kant där han vann många bollar och närkamper.

MITTBACK
Brede Hangeland, Fulham
Spelade 1-1 med sig själv när han kvitterade till 2-2 i den 90:e minuten och räddade en poäng för Fulham. Stabil hela matchen i övrigt och styr och ställer i backlinjen. Otur vid självmålet.

MITTBACK
John Terry, Chelsea
Andra raka nollan för Chelsea som övertygat i inledningen och Terry håller Ancelottis mannar i toppen av tabellen. En ny fin match av kaptenen som alltid ger hundra i varenda närkamp.

VÄNSTERBACK
Gareth Bale, Tottenham
Kan spela både som vänsterytter och i backlinjen och gör det väldigt bra. En ny imponerande insats av 21-åringen som har varit Spurs klart bäste spelare i säsongsinledningen. Gjorde två mål mot Stoke varav det andra en helt underbar vänstervolley i axelhöjd i det bortre krysset. Omgångens mål alla kategorier.

HÖGERMITTFÄLTARE
Theo Walcott, Arsenal
Har tidigare anklagats för att inte ha någon fotbollshjärna. Men inte mot Blackpool, han löpte mycket och smart. Var en ständigt i djupled. Man brukar också få priset som matchens lirare när man stänker in ett hattrick.

CENTRAL MITTFÄLTARE
Kevin Nolan, Newcastle
Ruggigt bra i när Magpies krossade Villa i hemmadebuten. Nolan gjorde två mål från mittfältet och visade vilken hög klass han håller. Undrar om han förlorade en enda närkamp under hela matchen.

CENTRAL MITTFÄLTARE
Craig Gardner, Birmingham
Räddade Alex McLeish lag med sina två mål i 2-1 segern över Blackburn. Har ett fint samarbete med Sebastian Larsson på mittfältet. Tuff kille att möta som sällan ger sig.

VÄNSTERMITTFÄLTARE
Gareth Barry, Manchester City
Engelsmannen tidig målskytt när City körde över Liverpool. Rullade in 1-0 med en säker bredsida. Injektion på mittfälten i det "nya" City som verkar vara på gång.

ANFALLARE
Andy Carroll, Newcastle
Den lovande anfallaren följde upp sina 17 mål i Championship med ett hattrick i återkomsten på hemmaplan. Var matchens lirare på St James' Park när Villa fick torsk. Om 21-åringen fortsätter såhär så kommer nog Capello snart och knackar på dörren.

ANFALLARE
Johan Elmander, Bolton
En framspelning och två mål när West Ham besegrades på Upton Park. Det ser ut att kunna lossna nu för svensken som fått väldigt mycket beröm för sina senaste insatser. Coyle har verkligen gett Johan chansen på allvar vilken kanske börjar löna sig.

På bänken:
Scott Carson, WBA
Mike Williamson, Newcastle
Paul Scholes, Man United
Salomon Kalou, Chelsea
Carlos Tevez, Man City
Nicolas Anelka, Chelsea

Hur ser din elva ut?
/ T



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0