Silly season: Tottenham överväger bud på Makoun och City är ute efter Gourcuff

Tottenhams manager Harry Redknapp funderar på att lägga ett bud på runt 6 miljoner pund på Lyons Jean Makoun och sägs vilja ha mittfältaren från Kamerun innan säsongen startar. Makoun spenderade sju säsongen i Lille innan Lyon köpte 27-åringen för 11 miljoner pund år 2008. Enligt L'Equipe så sägs den franska storklubben vara angelägna om en övergång så länge de får igen minst hälften av den övergångssumma de sålde Makoun för. Hans kontrakt löper ut år 2012 men Redknapp kan få lite konkurrens från turkiska Galatasaray, som också sägs vara intresserade av spelaren.

Om Arsenal och Arsene Wenger inte får behålla Cesc Fabregas så har reservplanen från Gunners sida varit att värva Yoann Gourcuff som ersättare. De planerna kan nu krossas eftersom Roberto Mancini och Manchester City vill sätta käppar i hjulen för Arsenal och värva den 24-årige fransmannen till Manchester istället. Ett bud på 22 miljoner pund, motsvarande ungefär 240 miljoner kronor, sägs vara aktuellt.
Mancinis lag sägs vara det enda som är villiga att betala så mycket som Bordeaux vill ha för den forne milanspelaren, som har gjort 23 mål under de två senaste säsongerna för Bordeaux. 
/ T




Kommentarer
Postat av: Lyonnais

"Makoun spenderade sju säsongen i Lille innan Lyon köpte 27-åringen för 11 miljoner pund år 2008. Enligt L'Equipe så sägs de franska mästarna vara angelägna om ett övergång så länge de får igen minst hälften av den övergångssumma de sålde Makoun för."



Franska mästarna?

2010-08-02 @ 19:23:16
Postat av: T

Tack för att du märkte! Ber om ursäkt, meningen blev felformulerad. Ändrar direkt :O

2010-08-02 @ 19:57:28
Postat av: Forza Milan

kom till milan vi har saknat dig

2010-08-02 @ 20:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0