Silly season: Stoke ger sig in i jakten på Nice-anfallare och Liverpool lägger bud på Championship-keeper

Den franske anfallaren Loïc Remy har varit ett hett villebråd den senaste tiden. Många Premier League-klubbar har visat intresse för spelaren, hetast bland dessa är West Ham, Liverpool och Stoke som verkar vara villiga att lägga ner en del för att ro hem 23-åringen.
Stoke verkar för tillfället mest intresserade och det har pratats om att ett bud på runt 12,5 miljoner pund ska vara aktuellt.
West Ham och Liverpool har båda lagt bud men fransmannen sägs vara på väg till Midlands för att förhandla med Stoke. Efter två stabila säsonger i Premier League från Stokes sida vill nu managern Tony Pulis ta laget framåt och är villig att lägga ner mycket tid, kraft och pengar för att få det att bli verklighet.
Pulis är nu ute efter Remy efter att han redan försökt locka andra anfallare till Britannia Stadium. Bland annat Roman Pavlyuchenko, Kenwyne Jones, Carlton Cole och Roque Santa Cruz.
Remy säger följande om spekulationerna: "Jag är redo att återuppta säsongen med Nice, även om jag hoppas på en ny klubb för tillfället. Jag har min åsyn klar och jag vill till England."
23-åringen har gjort 11 respektive 13 mål de senaste två säsongerna för Nice som slutade på 15:e plats under fjolårssäsongen.

Enligt Sky Sports så har Liverpool lagt ett bud på Middlesbroughs målvakt Brad Jones.
Det har spekulerats mycket i att Liverpool ska försöka värva en ny målvakt för att få ännu bättre back-up till förstemålvakten Pepe Reina. Man har nu alltså vänt blickarna mot Jones, som kommer missa första omgången av Championship på grund av avstängning. Australiensaren missade VM för Socceroos efter att dragit sig ur truppen på grund av att hans son fått leukemi.
Middlesbrough sägs nu överväga sina alternativ. Om de säljer Jones, så måste de troligen ge sig ut på marknaden för att hitta en ny keeper. Crystal Palace's högrankade burväktare Julian Speroni har redan spekulerats som en potentiell ersättare.
/ T


Loïc Remy har ryktats vara på väg bort från Nice, blir Stoke nästa stopp för fransmannen?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0