Silly season: Redknapp höjer budet på Parker och United hittar alternativ för Özil

Jag är mot förmodan jävligt trött, men vi slänger ändå in ett Silly season-inlägg innan vi går och lägger oss.

Först så har Harry Redknapp intensifierat jakten på West Hams Scott Parker. Spurs har redan blivit nobbade ett bud på 7 miljoner pund men nu har Tottenhams manager lagt ett nytt bud på 12 miljoner för engelsmannen.
29-åringen ser säkert chansen att få spela i Champions League men Hammers styrelse har tidigare gått ut och sagt att Parker är den enda spelaren i truppen som de inte vill sälja.
West Ham har försökt locka Parker med ett femårskontrakt men jag undrar om de kan stå emot det här budet och Redknapp verkar ju onekligen ha Parker allra högst upp på sin prioriteringslista.
Han säger själv följande: "Vi behöver bara förbättra små bitar i laget. Men jag känner fortfarande att vi behöver en eller två klasspelare till för att vågen ska väga över på vår sida."

Sir Alex Ferguson ser just nu ut att inte lyckas värva Tysklands succéspelare Mesut Özil till Manchester United. Klubben vägrade nämligen att möta Werder Bremens prislapp på 12 miljoner pund för tysken.
United sägs endast vara villiga att betala runt 8 miljoner pund för 21-åringen som endast har ett år kvar på sitt kontrakt. Nu verkar det som att Chelsea och Real Madrid, som sägs vara villiga att betala mer, har större chans att värva Özil. Det gör nu att Sir Alex får vända blickarna åt annat håll för att hitta förstärkning.
Enligt uppgifter så finns nu Portugals och Portos mittfältskugge Raul Meireles på Uniteds radar.
Porto rapporterade att de vill ha 15 miljoner pund för 27-åringen, det är mer än vad Ferguson vill betala. Men nu kanske man är tvungen att öppna upp plånboken om man vill införskaffa några fler nyförvärv innan transferfönstret stänger den 31 augusti.
/ T

Kommer Scott Parker och Aaron Lennon dirigera samma mittfält framöver?




Kommentarer
Postat av: NEWCASTLEFAN

Om du vill ha en skrivare till Newcastle så ställer jag upp! :)

2010-08-16 @ 12:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0