Silly season: Newcastle vill ha holländare, West Brom jagar Odemwingie och franska mästarna förbereder bud på Pavlyuchenko

Det händer ganska mycket nu i det engelska transferfönstret och ni kan säkert Ola Toivonen-spekulationerna vid det här laget. Så vi kör några fräscha nyheter ni möjligen inte visste om.

Först ut har vi Newcastle som är nära att signa Feyenoords holländske mittfältare Leroy Fer. De "svartvita" sägs ha blivit nobbade ett bud men är fast beslutna att värva "The Bouncer", som han kallas på grund av sin starka fysik, och förbereder nu ett nytt bud.
Feyenoord är hårt skuldsatt vilket öppnar för Newcastle att man då måste sälja spelare för att få in pengar.
20-åringen gjorde sitt första framträdande för det holländska landslaget redan förra veckan då han blev inbytt i matchen mot Ukraina som slutade 1-1.
Everton var tidigare även intresserade av Fer när man var nära att tappa både Mikel Arteta och Steven Pienaar men nu är alltså Newcastle närmast att skriva på med mittfältaren som bland annat har jämförts med Patrick Vieira.

Peter Odemwingie förväntas av många skriva på för West Bromwich Albion sedan han nekat en övergång till grekiska Panathinaikos.
Den nigerianska anfallaren sägs ha kommit överens om sin personliga villkor med "Baggies" och spelaren hoppas nu att hans nuvarande klubb Lokomotiv Moskva och West Brom kan komma överens om en övergångssumma som sägs ligga på runt 2,5 miljoner pund.
Birmingham, Everton och Fulham och även tidigare visat intresse för spelaren som fanns med i Lars Lagerbäcks VM-trupp.
29-åringen säger följande till Daily Mail: "Troligtvis kommer allt bli klart på tisdagen. Jag har redan undertecknat ett avtal. De har kvar att förhandla med varandra och jag hoppas att min dröm som är att spela i engelska Premier League kommer bli verklighet."
Han tillägger: "Jag valde West Brom på grund av att jag har länge velat spela i England. Men jag tackar Panathinaikos för deras intresse. Det är en stor klubb."

Roman Pavlyuchenko har fått nöta en del bänk de senaste månaderna i Tottenham. Nu förbereder Marseille ett bud på runt 10 miljoner pund för ryssen. Den franska storklubben sägs vända ögonen på Pavlyuchenko sedan de misslyckats att värva Sevillas Luis Fabiano.
28-åringen har blivit rätt frustrerad över livet på bänken och han kanske måste acceptera en liten lönesänkning om han går till Marseille, då hans nuvarande lön tär ganska hårt på Tottenhams ekonomi.
Pavlyuchenko, som enligt uppgifter ska ersätta Mamadou Niang, har endast fått starta 9 ligamatcher sedan han kom år 2008 från Spartak Moskva för 13,8 miljoner pund.
/ T






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0