Silly season: Hughes vill ha Santa Cruz och Milan erbjuder Huntelaar för dos Santos

Mark Hughes, Fulhams nya manager, har gjort sitt första försök att få hem Roque Santa Cruz till Craven Cottage.
Förhandlingarna är än så länge bara på ett preliminärt stadium men Hughes är optimistisk och tror att Roberto Mancini är villig att släppa paraguayanen till London.
Men walesaren lär få konkurrens då Stokes manager, Tony Pulis, också visat stort intresse för anfallaren (se inlägg den 28 juli). Det lär bli en kamp de två managerna emellan. Hughes har även visat stort intresse för andra spelare i Man Citys breda trupp. Hans tidigare adept, Craig Bellamy, sägs ligga väldigt högt upp på önskelistan.

Enligt Portsmouths manager Steve Cotterill så är försvararen Tal Ben-Haim nära en flytt till London och West Ham.
Enligt Sky Sports så var klubbarna överens om ett avtal för israelen redan för ett tag sen, men att avtalet ännu inte har bekräftats officiellt. Cotterill säger att det bara är detaljer i Ben-Haims personliga villkor som har krävt ytterligare diskussioner, vilket är anledningen till fördröjningen av affären.
Men nu förväntar han sig att den före detta chelseaspelaren ska följa den förre portsmouthtränaren Avram Grants fotspår till West Ham. 

Till sist så vill Milan ha Tottenhams Giovani dos Santos och erbjuder anfallaren Jan Klaas Huntelaar i en bytesaffär. Italienarna är väl medvetna om Harry Redknapps önskan att ta in förstklassig anfallare till Spurs Champions League-satsning. Redknapp har sagt sig redo att göra sig av med Peter Crouch för att ta in en annan forward och Huntelaar kanske är svaret på hans frågor.
Milan är mycket angelägna om att använda den forne Real Madrid-spelaren som lockbete för att få dos Santos till San Siro. Italienarna betalade 14 miljoner pund för Huntelaar när han kom från Real Madrid men han lär inte ha samma marknadsvärde idag. Medan dos Santos för tillfället är, enligt Milan, undervärderad av Spurs så hoppas italienarna att de kan bygga sitt anfallsspel runt den 21-årige mexikanen.
/ T




Kommentarer
Postat av: Miiilan

Huntelaar stannar

2010-08-03 @ 20:35:12
Postat av: erikeliasson

Vad tycker du om toy story 3 ?

2010-08-04 @ 17:33:50
URL: http://erikeliasson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0