Silly season: Hart, Spahic, Poulsen, Camoranesi och Ramires

Ett långt Silly season-inlägg inleds med att berätta att Sunderland har lagt ett lånebud på Citys målvakt Joe Hart.
Förra säsongen var engelsmannen utlånad till Birmingham och Black Cats manager Steve Bruce har gjort ett försök att värva Hart som ersättare för skadade Craig Gordon. "Vi har frågat City och vi väntar nu på svar," säger Bruce i en intervju. Det finns ännu inte några officiella summor eller liknande.

Den bosniske mittbacken Emir Spahic hävdar idag att han är på väg att gå till Arsenal. Det sägs att Arsenal lagt ett bud på 6 miljoner pund för 29-åringen som för tillfället spelar i franska Montpellier.
Spahic har själv sagt att han vill till Arsenal och är optimistisk inför framtiden: "Förhandlingarna går bra, som planerat. Affären kan slutföras inom de närmaste dagarna."
Han berömmer även klubben och managern Arsene Wenger: "Arsenal är en stor klubb och jag är ett fan av Arsene Wenger. Jag hoppas att Montpellier ger mig grönt ljus för flytten."
Spahic, vars kontrakt går ut 2014, har spelat 35 matcher för Bosnien och gjort 2 mål. Han har även visat, under sin senaste säsong i Frankrike, att han är ett farligt hot på offensiva fasta situationer.

Roy Hodgson har sagt att han mer än gärna skulle knyta åt sig Juventus danske mittfältare Christian Poulsen.
Liverpool har haft ögonen på Poulsen under ett tag då man letar efter en ersättare till Javier Mascherano som vill bort från klubben. Juventus sägs vara beredda att släppa dansken då man anser att man har ersättare på hans position.
Hodgson, som jobbad tillsammans med 30-åringen i FC Köpenhamn skulle gärna se honom i Liverpools trupp: "Om vi kan värva honom från Juventus för ett pris jag anser rimligt, så kommer han att vara ett väldigt bra tillskott för vårt lag," säger Hodgson till Ekstra Bladet.

Mauro Camoranesis agent hävdar att Birmingham har visat intresse för spelaren.
Den 33-årige Juventus-spelaren som har ett år kvar på sitt kontrakt har nyligen nobbat ett bud från de spanska nykomlingarna Hercules. Agenten, Sergio Fortunato, hävdar dock att en flytt är aktuell och då gör Birmingham vad de kan för att locka den argentiskfödde italienaren till St Andrews. Camoranesis årslån på 2,5 miljoner euro kan dock bli en hake i övergången. Spelaren har en lång karriär bakom sig och har bland annat spelat två VM och ett EM för Italien. Hans största fotbollsögonblick är troligen VM-guldet 2006.

Till sist så har Chelsea och Benfica kommit överens om en övergångssumma på 18 miljoner pund för Ramires. Han sägs vara på väg till London för en läkarundersökning. Men det finns fortfarande viss oro på Stamford Bridge hur det blir med spelarens arbetstillstånd. Ramires uppnår nämligen inte kravet på att spelaren i fråga måste ha spelat minst 75% av sin nations landskamper under de två senaste åren. Särskilda omständigheter kan komma att bli avgörande till Chelseas fördel, då man kommer överklaga domen.
Ramires ankomst kommer innebära att Carlo Ancelotti måste göra sig av med en av de andra 17 utländska spelarna enligt Premier Leagues nya regler. Det sägs vara Deco som ryktas vara på väg till brasilianska Fluminense.
/ T




Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-08-05 @ 00:22:01
URL: http://fotbollsmani.se
Postat av: Lina

VA GÄRNA MED OCH TÄVLA O SNYGGA/SEXIGA UNDERKLÄDER I MIN BLOGG ;)



Föresten. Vill du att vi ska följa varandra via bloglovin? Säg till när du lagt till mej i så fall, så lägger jag till dej direkt :)

2010-08-05 @ 14:20:27
URL: http://lina.bubbleroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0