Silly season: Manchester City erbjuder Zlatan megalön

Silly season har tagit en del konstiga vändningar men här kommer en till, Manchester City vill ha Zlatan och erbjuder svensken en rekordlön som skulle göra honom till världens bäst betalde spelare genom tiderna. City har enligt uppgifter kontaktat Zlatans agent Mino Raiola och erbjudit honom ett fyraårskontrakt värt 96 miljoner pund och en veckolön på 500 000 pund, motsvarande över 1 miljard kronor med en lön på drygt 5 miljoner i veckan. Detta skulle innebära att han tjänar mer än dubbelt så mycket som Messi, Ronaldo, Rooney, o.s.v.
Det låter minst sagt lockande men innan några personliga förhandlingar ingås så måste City komma överens med Barcelona som tidigare sagt att de kan vara villiga att ingå en bytesaffär där Zlatan går mot Robinho som hemskt gärna vill lämna City.
Mancini avgudar Zlatan efter att han vunnit ligan åt Inter när Mancini var vid rodret och har tidigare sagt att han hemskt gärna skulle knyta åt sig svensken.
En källa nära Ibrahimovic har sagt följande: "City har visat hur mycket de vill ha Zlatan och fastän han är bra betald i Barcelona så är det här i en helt annan liga.
Om Zlatan anländer till Manchester så lär det bli rätt hård konkurrens om anfallsplatserna med Zlatan, Tevez, Adebayor, Santa Cruz, Jo, Bellamy och kanske Balotelli som det har snackats om i år och dar. 
Det återstår att se vad som händer med den här cirkusen. Det känns som att antingen kan förhandlingarna påbörjas och bli avklarade rätt snabbt eller så händer ingenting och allt rullar på som vanligt med Zlatan i Barcelona.
/ T

Vad tror du, skulle Manchester City vara ett bra klubbval för Zlatan?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0