Silly season: Chelsea vill värva keeper, Spurs lägger bud på Remy och Hodgson vill ha Toivonen

Vi inleder dagen med ytterligare lite Silly season-snack, här är de senaste och för tillfället hetast ryktena:

Chelsea har under en tid var på jakt efter Stokes keeper Asmir Begovic. De har dessutom redan blivit nekade ett bud på bosniern. Chelsea ser troligen Begovic som ett perfekt komplement bakom Peter Cech.
Tony Pulis har tidigare sagt att han vill behålla 23-åringen men Begovic har själv sagt att han gärna skulle spela i Chelsea. Ancelotti sägs nu förbereda ett bud på omkring 4,5 miljoner pund för målvakten.
Londonklubben har för tillfället många bollar i luften då man även försöker ro i land David Luiz och Neymar.
Begovic har gjort två landskamper för Bosnien-Herzegovina och den ena var mot Sverige den 29 maj i år.

Många klubbar har varit ute efter Nice-anfallaren Loïc Remy den senaste tiden. Nu har Harry Redknapp gjort sitt drag och har cashat fram 12 miljoner pund för fransmannen som uttryckt sin önskan att få spela för Tottenham.
Redknapp vill nu stärka offensiven ytterligare efter att man inte lyckats hitta maskorna bakom Joe Hart i lördags.
Stoke var för någon vecka sedan nära att värva 23-åringen men övergången gick i kras och nu ser Spurs sin chans.
Andra engelska klubbar har också visat intresse för spelaren men inte varit villiga att betala så mycket som Nice vill ha, bland annat West Ham och Liverpool.
Remy spelade sin senaste match för Nice så sent som i lördags, då han stod för det avgörande målet i en 2-1 seger mot Lorient.

Till sist så har vi ett intressant rykte/nyhet med svenska ögon sett. Roy Hodgson är intresserad av att värva Ola Toivonen från PSV och överväger et bud på ungefär 5 miljoner pund, motsvarande cirka 60 miljoner svenska kronor.
Hodgson var på Råsunda och spanande in svensken i Sveriges 3-0 vinst över Skottland där 24-åringen dessutom lyckades komma med i målprotokollet. Liverpoolmanagern blev enligt uppgifter imponerad av det han såg. Svensken har fått en lysande start på säsongen i den holländska ligan då han gjort 5 mål på de två första matcherna.
Toivonens agent är Martin Dahlin som för ett tag sedan var adept till Hodgson och det kan ju underlätta affären väsentligt om dessa två kommer bra överens.
/ T

Vad tror ni, hur skulle Toivonen passa i Premier League och Liverpool?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0