Silly season: Chelsea överens med Benfica och Premier League-klubbar jagar Källström

Chelsea sägs vara överens med Benfica om en övergång för Ramires som Chelsea jagat under en längre tid. En transfer gällande 22 miljoner euro för den brasilianska landslagsmannen sägs vara aktuell.
Till en början så verkade Benfica ovilliga att släppa stjärnan men nu verkar de ha kommit på andra tankar.
Benfica har dock nyligen sålt 50% av rättigheterna för Ramires till en investeringsgrupp för 6 miljoner euro.
Vilket innebär att klubben endast kommer att få 11 miljoner euro av Chelseas övergångssumma. Men Benfica kommer ändå att göra en 10 miljoners-vinst eftersom man köpte 23-åringen ganska mycket billigare från brasilianska Cruzeiro för ett år sedan. Benfica och Chelsea har ännu inte bekräftat övergången men ett officiellt utlåtande från Benficas sida väntas komma senare i dag (måndag).

Kim Källström har sagt till Goal.com att han skulle vara intresserad av en flytt till Premier League.
Källström, som bland annat har kopplats samman med Tottenham och Everton, säger: "Jag tittar på Premier League, det är många bra spelare. En riktigt bra liga. Så självklart skulle jag vilja spela där."
Han säger också att Premier League-klubbar har visat intresse för honom men att han helst håller det för sig själv, det kan,enligt Kim, bli onödiga spekulationer om han skulle berätta vilka klubbar som kontaktat svensken.
27-åringen tror att hans spelstil skulle passa bra på de brittiska öarna och vi får se om intresset för honom rentav kan rendera i en övergång senare i sommar.
/ T

Vad tror ni? Skulle Källström passa i Premier League och i så fall i vilken klubb?






Kommentarer
Postat av: Patrik

Jag skulle verkligen bli glad om Kim kom till England och Premier League. Vill se honom i ett mittenlag eftersom han helt enkelt inte platsar i något av storlagen. Vill inte se honom i Tottenham heller, något som alla andra verkar vilja, eftersom dom redan har en bred uppsättning centrala mittfältare, och om Kim inte vill spela vänsterback eller sitta på bänken ska han inte välja Tottenham.

Vill gärna se honom i ett lag som just Everton, kanske också Blackburn eller varför inte storsatsande West Ham? Aston Villa skulle heller inte sitta fel, även om han skulle få kämpa hårt för en plats! Men bara han lämnar Frankrike för England är jag glad.

2010-08-02 @ 21:43:08
URL: http://mrljuuung.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0