Silly season: Blackburn jagar Utaka och Joe Hart på väg till Arsenal?

Enligt Sky Sports så är Blackburn nära att lägga ett bud på Portsmouths nigerianska anfallare John Utaka.
Blackburns ordförande John Williams avslöjade för några dagar sedan att klubben har ett stort intresse för en icke namngiven anfallare och det alltså Utaka som är spelaren i fråga. Portsmouth är beredda att sälja 28-åringen eftersom de är tvungna att skära ner på kostnaderna efter degraderingen från Premier League.
Bolton, Sunderland och Fulham har också varit ute efter anfallaren men Rovers verkar att leda jakten på nigerianen. Ett par utländska klubbar har även visat intresse men Utaka själv säger att han vill stanna i England.

Boltons manager Owen Coyle har gått ut och sagt att han vill värva kroaten Ivan Klasnic på ett permanent basis. Klasnic har brutit sitt kontrakt med Nantes i den franska andradivisionen och 30-åringen var under fjolåret utlånad till just Bolton där han gjorde 8 mål under säsongen. Men Coyle ser Klasnic lönekrav som ett problem, vilket kan stjälpa hela affären: "Han är en spelare jag alltid gillat och vill ha, men vi måste tänka på mer än så. Ekonomin till exempel, vi får se vad som händer," säger Coyle till Sky Sport News.

Till sist så kan jag skriva att enligt arsenallegendaren Kenny Sansom, så är Joe Hart svaret på Gunners målvaktsproblem. Harts utlåning till Birmingham tog slut i våras och nu återvänder han till Manchester City där han fruktar att få nöta bänk under säsongen då Shay Given verkar vara Roberto Mancinis förstaval. Engelsmannen har själv öppnat för ett flytt om han skulle bli bänkad i City. Sansoms råd till Arsene Wenger är alltså att antingen låna 23-åringen eller köpa honom permanent. Wenger har själv sagt att han skulle vara intresserad av ny målvakt då både Manuel Almunia och Lukasz Fabianski inte varit helt fläckfria under säsongen som gått. Vem vet, kanske är Hart en man för Arsenal. "Joe Hart är mannen för mig. Om han inte kommer starta matcher för Manchester City, så skulle jag vara på Mancini direkt och fråga om han är intresserad av att sälja honom," säger Sansom.
/ T




Kommentarer
Postat av: Pudding

Joe Hart i Gunners vore väldigt bra, för båda parterna. Gunners är väldigt bra på att förvalta talanger och de är ju i stort behov av en ny keeper. Även om Almunia sägs ha varit väldigt bra när de mötte Celtic.

2010-08-03 @ 12:46:02
URL: http://vattenpojken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0