Silly season: Aston Villa jagar Martin Jol

Aston Villa vill ersätta en Martin för en annan. O'Neill för Jol.
Holländaren har själv sagt att han är intresserad av att återvända till Premier League och förhandlingarna med Villa kan vara klara redan nästa vecka men då måste klubben vara beredd att betala lite drygt 40 miljoner svenska kronor till Ajax som en kompensation för övergången.
54-åringen ryktades först vara på väg till Fulham men det blev Mark Hughes som tog över efter att Jol blivit erbjuden en för dålig lön. Men Villas ägare, Randy Lerner, är beredd att erbjuda Jol en betydligt mer attraktiv summa för att få honom till Villa Park.
Lerner och Villas styrelse är imponerade av holländarens meritlista då han bland annat slutat femma i ligan med Tottenham, kommit till semifinal i Europa League med Hamburg och förra säsongen slutade man tvåa i Eredivisie med Ajax.
Det har spekulerats i andra kandidater som möjligtvis skulle kunna ta över efter Martin O'Neill. Bland annat USA:s manager Bob Bradley som har haft högt anseende hos klubben och kanske lite mindre seriöst intresse från Sven-Göran Eriksson har även funnits. Men just nu så ser Jol ut att vara hetast på gröten.
/ T



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0