Reina fumlade bort segern för Liverpool

Liverpool - Arsenal, 1-1
(Mål - Liverpool: N'Gog 46' - Arsenal: Reina (sjm) 90')
Roy Hodgson såg ut att få en drömstart som manager i Liverpool efter att David N'Gog gett de rödtröjade ledningen i början av andra halvlek med något som nästan får klassas som ett drömmål i första krysset. Men i den 90:e minuten spelar Arsenal in bollen från vänster och nyförvärvet Marouane Chamakh får mer eller mindre bollen på sig och den rullar i stolpen och ut. Men på något sätt så lyckas Pepe Reina, istället för att bara ta upp bollen, fumla in den i eget mål vilket betydde 1-1. Steven Gerrard var sedan nära att återge Liverpool ledningen men Manuel Almunia, som fick förtroendet från Arsene Wenger, räddade frisparken.
I övrigt så var det en ganska rolig match med högt tempo där Arsenal jagade kvittering hela andra halvlek sedan Joe Cole blivit utvisad i den första. Gunners hade ett visst övertag i första halvlek men det var Liverpool som tog ledningen direkt i den andra sedan Kuyt jobbat in bollen i mitten där den spelades vidare i djupled till N'Gog som, trots ganska dålig vinkel, klippte upp bollen i närmsta krysset bakom Manuel Almunia som kanske hade kunnat ta bollen med en annan utgångsposition. Det lär nu diskuteras ännu mer om en ny keeper för Arsenal och på sista tiden har Mark Schwarzer och Shay Given varit de hetaste namnet.
På tilläggstid blev även Arsenals nyförvärv Laurent Koscielny utvisad i debuten efter två gula kort.
Arsene Wenger är nog till slut ganska nöjd med ett oavgjort resultat medan Roy Hodgson troligen ser det som två förlorade poäng.