Liverpool ersätter Mascherano med portugisisk landslagsman

Efter att Liverpool tappat Javier Mascherano  står det nu klart att ersättaren blir Portos Raul Meireles. Liverpool har bekräftat affären och övergångssumman skrevs till 11,5 miljoner pund, motsvarande lite drygt 130 miljoner kronor.
27-åringen som startade alla fyra matcher för Portugal i VM har skrivit på ett fyraårskontrakt för merseysideklubben.
Det har i princip varit klart att Javier Mascherano ska skriva på för Barcelona och det mesta tyder på att han kritar på imorgon, måndag.
Hodgson har förberett värvningen av Meireles ett tag eftersom att Mascherano inte vill vara kvar i klubben. En riktigt nyttig och bra nyförvärv om du frågar mig. Portugisen är en riktig grovjobbare som spelar för laget men är även bra offensivt och har bland annat gjort en del mål i den portugisiska landslaget.
Nu sägs även Hodgson ha fler värvningar på gången innan transferfönstret stänger på tisdag kväll. Bland annat så sägs Fulhams vänsterback Paul Konchesky i princip vara klubben och genomgår just nu en läkarundersökning, man har även visat intresse för West Hams anfallare Carlton Cole som man gärna ser i sin trupp innan den 31 augusti.
/ T


Turkiets målvakt Volkan Demirel får se sig rundad av Meireles som nätar i EM 2008



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0