Dålig uppdatering på senare tid, men det ska det bli ändring på! Här kommer lite fresh news från ALLA lag med 2 dagar kvar till avspark!

Ber om ursäkt för den ruggigt dåliga uppdateringen då jag varit bortrest i ett par dagar. Men nu ska det bli ändring på det! Här kommer de största Silly season-godbitarna från varje lag i Premier League:

Arsenal
Vi kör i alfabetiskt ordning och Arsenal är först ut där Per Mertesacker tar död på ryktena som fört honom till Emirates. Sedan tidigare har Wenger sagt att han varit intresserad av Werder Bremens försvarare, men dessa rykten ser nu ut att rinna ut i sanden.
"Jag stannar i Bremen", säger Mertesacker.
"Det har varit många rykten om mig men jag har aldrig behövt vara oroad eftersom inget har varit konkret."

Aston Villa
Birminghamlaget förbereder ett chockbud på Arsenals målvakt Manuel Almunia.
Det ryktas om en triangelövergång som skulle innebära att Mark Schwarzer (Fulham) går till Arsenal, Brad Friedel (Aston Villa) går till Fulham och att alltså Manuel Almunia (Arsenal) går till Villa Park. 
Trots att Martin O'Neill lämnat Villa så sägs klubben vara väldigt angelägna om att värva Almunia. Som trots mycket kritik förra säsongen var en av de bästa målvakterna när man kollar på antalet hållna nollor.
Övergången skulle kunna bli ett faktum nästa vecka samtidigt som Villa hoppas kunna anställa en ny manager vid den tidpunkten.

Birmingham
Alex McLeish är optimistisk och tror sig vinna kampen om AZ Alkmaars anfallare Moussa Dembele för 5 miljoner pund. Birmingham får dock konkurrens av rivalerna West Brom som också visat intresse för spelaren. Men McLeish fick positiv respons när han talade med Dembeles agent:
"Jag fick bra vibbar från agenten när jag träffade honom. Dembele är en kvalitetsspelare men jag har aldrig gillat att prata om eventuella övergångar tills affären är klar."

Blackburn
Sam Allardyce gör ett försök att värva Aston Villas utfryste mittfältare Nigel Reo-Coker till Ewood Park.
Allardyce hoppas kunna dra till sig Reo-Coker för så lite som 1 miljon pund. Aston Villa sägs vara villiga att sälja spelaren, som endast har ett år kvar på sitt kontrakt. Blackburn ser han som en ersättare till Vince Grella som jagas av Galatasaray.

Blackpool
Marlon Harewood är klar för Blackpool och blir därmed klubbens femte värvning.
Den tidigare West Ham och Aston Villa anfallaren har skrivit på ett tvåårskontrakt för Blackpool.
Förutom 30-åringen så har man värvat Craig Cathcart från Manchester United, Ludovic Sylvestre från tjeckiska Mlada Boleslav, Elliot Grandin från bulgariska CSKA Sofia och Malaury Martin från Monaco i Frankrike.

Bolton
Owen Coyle har värvat ytterligare en forward inför säsongen. Tonåringen Tom Eaves har skrivit på ett treårskontrakt för Bolton. Coyle sägs ha fått upp intresset för 18-åringen sedan han gjort ett hattrick mot just Bolton i en träningsmatch bara två veckor innan affären blev ett faktum.
Managern säger följande om sitt nyförvärv: "Vi är glada över att ha värvat honom och vi hoppas att han går från klarhet till klarhet, tills han är redo att utmana om en plats i startelvan."
Övergångssumman är fortfarande inofficiell. 

Chelsea
Ricardo Carvalho lämnar Chelsea för Real Madrid där han återförenas med sin gamla manager Jose Mourinho.
32-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt för den spanska giganten. 
Portugisen säger att han längtat efter att få spela för Real Madrid, han hyllar också Mourinho och säger att det är en vinnande manager som alla lag skulle vilja ha.
Carvalho blir sommarens femte värvning för Real som även värvat Sami Khedira, Pedro Leon, Angel Di Maria och Sergio Canales.
Övergångssumman för försvararen skrevs till 6,7 miljoner pund, motsvarande cirka 74 miljoner svenska kronor.

Everton
Mikel Arteta har skrivit på ett femårskontrakt för Everton och dödar därmed ryktena som fört honom till Barcelona.
Arteta följer Tim Cahill, Leighton Baines, Jack Rodwell och Seamus Coleman som alla skrivit på nya kontrakt för liverpool-laget.
28-åringen säger följande till klubbens hemsida. "Den här sommaren har fått mig att inse hur viktig jag är för klubben och hur viktig klubben är för mig. Ordföranden och managern ville att jag skulle stanna till 120% vilket gör mig väldigt stolt."

Fulham
Werder Bremen sägs vara mycket intresserade av att värva Fulhams mittfältsstjärna Zoltan Gera.
Gera, 31, gjorde ett hattrick på 12 minuter nyligen i en träningsmatch mot just Werder Bremen där Fulham vann med 5-1. Ungraren har även spekulerats vara på väg till sin gamle coach Roy Hodgson i Liverpool.
Gera har gjort 11 mål på 89 matcher sedan han kom till Craven Cottage sommaren 2008.

Liverpool
Roy Hodgson har kommit överens med Juventus om en övergång för Christian Poulsen.
Den danske landslagsspelaren har gått till Liverpool för en inledande summa på 4,5 miljoner pund, som betalas i två omgångar med ytterligare 1 miljon punds betalning beroende på vissa villkor.
Det är andra gången som Hodgson värvar 30-åringen. Den första gången var år 2000 då har köptes till FC Köpenhamn.
Detta tyder nu på att Liverpool kommer att sälja mittfältaren Javier Mascherano som sagt att han vill lämna klubben. Både Inter och Barcelona har visat intresse för argentinaren.

Manchester City
Enligt uppgifter så försöker nu Barcelona diskutera fram en bytesaffär som skulle betyda att de byter bort Zlatan Ibrahimovic för Citys Robinho.
Robinho sägs vara desperat om att få lämna City medan Barca vill sänka lönerna och Zlatans rapporterade lön på drygt 2 miljoner kronor i veckan är en faktor som skulle göra övergången möjlig rent teoretiskt.
AC Milan har också blandat sig i diskussionen och sägs vara angelägna om att värva båda spelarna.

Manchester United
Sir Alex Ferguson har gjort sin tredje värvning under sommaren. Den portugisiske anfallaren Bebe har värvats från Vitória de Guimarães för 7,6 miljoner pund. Och om den här värvningen blir lyckad så är det som taget ur en film för 20-åringens uppväxt har säkerligen inte varit enkel. Han har levt på gatorna större delen av sin uppväxt innan han plockades upp av ett barnhem och fotbollen ser nu ut att bli hans räddning.
Ferguson fick en rekommendation av sin förre assisterade tränare Carlos Queiroz om Bebe och reagerade snabbt.
United har spenderat 18 miljoner pund tidigare under sommaren för Chris Smalling och Javier Hernandez. En flytt för Mesut Özil till Old Trafford har under den senaste tiden också varit hyperaktuell.

Newcastle
Chris Hughton kommer att intensifiera jakten på marseillemittfältaren Hatem Ben Arfa efter att laget åkt på sin andra förlust under försäsongen mot Glasgow Rangers med 2-1.
Newcastle har fått höra att Ben Arfa är deras under säsongen om de dubblerar sitt erbjudande på 400 000 euro för fransmannen. Affären skulle innebära en klausul som gör det möjligt för Newcastle att värva 23-åringen på ett permanent basis.
Hughton säger följande: "Vi är medvetna om rykten, men jag tänker inte tala om dem. Vi letar hela tiden efter nya spelare."

Stoke
Stoke har slutfört förhandlingarna om Kenwyne Jones som lämnar Sunderland för 8 miljoner pund, vilket gör Jones till Stokes dyraste spelare genom tiderna. Båda klubbarna sa officiellt på onsdagseftermiddagen att övergången var klar. Tony Pulis har fått 25-åringen att skriva på ett fyraårskontrakt för Stoke.
Pulis hyllar sin nya stjärnvärvning: "Kenwyne är helt fantastisk i sina bästa stunder, vilket gör detta till en fantastisk värvning för den här klubben."
Jones säger själv följande: "Det här är ett spännande nytt kapitel i min karriär och jag vill göra mitt bästa för en klubb som har haft stor framgång sedan jag senast var här. Jag ser fram emot utmaningen att hjälpa Stoke att bygga vidare på de framsteg de har gjort under de senaste två åren i Premier League."
Stoke har sedan tidigare verkat desperata efter en ny anfallare då man även visat intresse för bland annat Carlton Cole och Roque Santa Cruz. Men nu lär de spekulationerna lugna sig då man lyckats värva Jones.

Sunderland
Steve Bruce har värvat sin andra försvarare under sommaren då han gjort klart med ett lån av Manchester Citys Nedum Onuoha. Sunderland har även lyckats låna John Mensah ännu en säsong och ser nu ut att få en fin defensiv till säsongsstarten. Onuoha har valt att gå vidare sedan City värvat Alexander Kolarov och Jerome Boateng för att förstärka sin defensiv. Engelsmannen, som dock är född och uppväxt i Nigeria, hade troligen blivit bänkad under större delar av säsongen om han valt att stanna i City och gör troligen därför rätt att gå vidare till Sunderland.
23-åringen har trots sin unga ålder redan spelat över 100 matcher för City och ses som en av Englands mest lovande försvarare.

Tottenham
Spurs ser ut att vilja bli av med Peter Crouch och enligt uppgifter så erbjuder man nu honom som en del i en bytesaffär för att locka till sig Scott Parker från West Ham. Liverpool och Everton är också intresserade av Crouch, men endast om övergångssumman är rimlig. Hodgson och Moyes Beundrar anfallaren men priset för honom måste vara realistiskt eftersom hans lån antas bli ganska hög.

West Bromwich
West Brom sägs fortfarande vara intresserade av Liverpools anfallare David N'Gog. Roberto Di Matteo har jagat fransmannen hela sommaren utan att lyckas. Men han vägrar att ge upp och säger följande: "N'Gog är en spelare vi har kopplats ihop med och vi jobbar för att finna en lösning."
"Vi försöker. Det pågår nu och vi har ett antal spelare som vi försöker värva", säger Di Matteo.
West Brom har också kopplats ihop med Red Bull Salzburgs kameruanske mittfältare Somen Tchoyi som sägs finnas på Di Matteos radar.

West Ham
Londonklubben är inställda på att slutföra affären med Ajax som skulle innefatta ett lån på de serbiske anfallaren Miralem Sulejmani. West Ham och Ajax sägs vara överens. Det enda problemet som West Ham ser för tillfället är att 21-åringens arbetstillstånd skulle kunna strula till affären.
Längden på lånen är inofficiell men det är troliga är ju under denna säsongen, klubben säger följande: "West Ham kan bekräfta att klubben kommit överens med AFC Ajax om ett lån för anfallaren Miralem Sulejmani."
Ajax slog rekord när de värvade Sulejmani från Heerenveen år 2008 för 13 miljoner pund.

Wigan
Roberto Martinez är redo att försöka värva Swanseas mittback Ashley Williams till DW Stadium.
Martinez har sagt att han vill han en extra försvarare inför säsongen och angelägen om att värva den walesiske landslagsmannen. Swansea sägs kräva ungefär 2 miljoner pund för backen.
När Martinez var i just Swansea så var det han som värvade Williams från Stockport och nu är han alltså ute efter att värva 25-åringen på nytt.

Wolverhampton
Ett långt inlägg avslutar jag med att berätta att Wolves manager Mick McCarthy skulle vilja låna Chelseas försvarare Michael Mancienne på nytt istället för att värva honom permanent. Mancienne har varit lite av ett succélån på Molineux och det har spekulerats i att McCarthy skulle vara villig att betala 4 miljoner pund för honom. Något som han själv nekar: "Jag skulle vilja se mina citat där jag sagt att jag skulle vara beredd att värva honom för 4 miljoner. Jag är ganska bra på att komma ihåg vad jag har sagt, men jag är glödhet på att komma ihåg vad jag inte har sagt!"
Han tillägger: "Vi kommer inte att värva Mancienne. Om de vill låna ut honom är det en annan sak."

/ T






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0