Dagens matcher - Omgång 2

Idag, lördag, har vi som vanligt ett späckat Premier League-schema med alla matcher förutom tre i omgång 2.
Vi har en del roliga bataljer som väntar. Eller vad sägs om Arsenal-Blackpool till exempel. Kan den lilla sprattelnykomlingen på något sätt hota Gunners på Emirates, troligen inte. Men det är det som gör den här sporten så fascinerande, allt kan hända.
En annan match jag tycker ska bli intressant är Everton-Wolves. Det ska bli spännande att se hur Everton kan leva upp till förväntningarna de har på sig. De lyckades ju inte med det i förra matchen men många har tippat David Moyes mannar runt femteplatsen. Nu möter man ett stabilt Wolves som spelade ganska bra senast när man vann mot Stoke.
Sen har vi ju ett svenskmöte också. Sebastian Larssons Birmingham mot Martin Olssons Blackburn. Båda lär spela från start eftersom att Larsson fick mängder med beröm från Alex McLeish sedan han slagit två assist i föregående match och Martin Olsson har i sin tur varit given i Sam Allardyce:s trupp i nästan ett år nu.

De övriga svenskarna som är i farten idag är Jonas Olsson var West Brom tar emot Sunderland på The Hawthorns och Johan Elmander som åker till London för att möta West Ham.

Den lite senare matchen är också en riktigt intressant. Wigan-Chelsea. Enkel seger för Chelsea säger ni. Jag borde nog säga detsamma om det inte var för att jag såg matchen de båda lagen emellan förra säsongen. Då Wigan var helt skoningslösa och spelade briljant och vann mycket riktigt med 3-1. Detta var under den perioden då Chelsea hade spelat som bäst och vunnit de sex första matcherna innan man åkte på stryk mot Wigan. Chelsea har troligen lärt sig sin läxa till den här gången men Wigan är faktiskt ett helt annat lag hemma än borta. Sen kan man ju diskutera insatsen mot Blackpool i första omgången, om det var underskattning vet jag inte men det såg inte bra ut. Hur som helst, jag tror Chelsea kniper tre poäng men jag vill, om de spelar med samma aggressivitet och respektlöshet som förra säsongen, höja ett varningens finger för Wigan i den här matchen.

Här är lördagens alla matcher:

16.00
Arsenal - Blackpool, Viasat Fotboll
Birmingham - Blackburn, Viasat Sport
Everton - Wolves, Viasat Sport HD
Stoke - Tottenham, Viasat Sport Extra 1
West Bromwich - Sunderland, Viasat Sport Extra 2
West Ham - Bolton, Viasat Sport Extra 3

18.30
Wigan - Chelsea, Viasat Fotboll / HD


Har du inte kanalerna men vill se matcherna? Här har du då två bra sidor där du kan livestreama dem! http://atdhe.net/ och http://www.fromsport.com/

Ha en fin fotbollsdag!
/ T




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0