Bra inledning av United

Manchester United - Newcastle, 3-0
(Mål - United: Berbatov 33', Fletcher 42', Giggs 85')
Sir Alex Ferguson och Manchester United har fått en fin start på säsongens Premier League. Newcastle besegrades ganska komfortabelt hemma på Old Trafford med 3-0.
Men i början av matchen så stretade nykomlingen på ganska bra. Andy Carroll hade bland annat en nick som kunde ha givit gästerna ledningen.
Men maskinen började sakta men säkert mala ner sin motståndare och tog över matchen ju längre det led. Och i den 33:e minuten tog man också ledningen när Paul Scholes serverade Dimitar Berbatov som, ur tveksam offsideposition, satte 1-0 bakom Steve Harper. Darren Fletcher dödade mer eller mindre matchen när han stötte in 2-0 i slutet av den första halvleken.

I den andra så fortsate United att spela inspirerande och framförallt Berbatov, som enligt mig var planens gigant, hade flera lägen till ytterligare mål. Men det skulle dröja till den 85:e minuten då inbytte Ryan Giggs med en vänstervolley satte sluresultatet 3-0 för de röda. Rekordmannen Giggs var inför säsongen den enda spelare som gjort mål under samtliga säsonger sedan Premier League startades år 1992/1993. Nu såg han alltså till att den sviten håller sig vid liv.
Tidigare nämnde Berbatov var Uniteds bäste spelare och såg inspirerad ut och deltog i nästan alla anfall. Han har tidigare blivit kritiserad för att se lite loj ut men inte idag alltså. En fin inledning för Sir Alex mannar då man, som vanligt, siktar högt den här säsongen.
I nästa omgång reser United till London för att möta Fulham medan Newcastle tar emot Aston Villa på St James' Park.